Diabetes pakketten

Volg het “Perspectief op een Vrij en Normaal Leven” Programma

TRANSFORMEER JOUW DIABETES ERVARING - Boost je Gezondheid, Krijg Weer Zicht op een Vrij en Normaal Leven met de Natuurlijke Geneeskracht van Ayurveda

Heb je geen baat bij de Westerse medicatie of te veel last van de bijwerkingen daarvan?

Of wil je gewoon op natuurlijke wijze genezen en kies je voor kruiden in plaats van chemicaliën?

Of ben jij een Diabetes Pionier? Iemand die andere wegen verkent, bewezen benaderingen probeert en anderen inspireert om hetzelfde te doen?

Volg dan dit “Perspectief op een Vrij en Normaal Leven” programma en herstel je welzijn, geniet weer van normaler eten, leef weer een normaal leven vol energie.

Kies voor de natuurlijke geneeswijze van Ayurveda, wat zich al meer dan 5000 jaar bewezen heeft en die in die tijd steeds verder is vervolmaakt zodat er nu een sterkt programma staat wat ook jouw leven kan verbeteren!

Ayurveda Ayushakti missie

de 3R Formule, op Natuurlijke Wijze ook de Oorzaak Wegnemen

Hoe gaan we dit aanpakken?

 • Reinig je lichaam (verwijderen van gifstoffen uit je lichaam); Verwijder blokkades, ontstekingen en gifstoffen uit de darmen en intracellulaire cellen door middel van de juiste vorm van detox, zodat de juiste bloedtoevoer de beschadigde organen bereikt en intracellulaire gifstoffen worden opgeruimd.
 • Revitaliseer je lichaam (herstellen van het lichaam naar zijn oorspronkelijke staat); Vitaliseer en breng de normale werking van alle organen, vooral degenen die door de ziekte zijn aangetast, weer in balans door het gebruik van krachtige huismiddeltjes, voeding, veranderingen in levensstijl en marma-drukpunten.
 • Regenereer lijf & ziel (voeden van cellen voor langdurige vitaliteit); Herbouw en vernieuw stapsgewijs met behulp van kruidenformules en therapieën op beschadigd of verzwakt weefsel, waardoor levendige jeugdige gezondheid en langdurige verlichting van chronische gezondheidsproblemen ontstaat.

Welke resultaten kun je verwachten?

 • Binnen 2 tot 3 maanden drastisch lagere niveaus van hemoglobine en nuchtere bloedsuikerspiegel.
 • Verwijdering van gifstoffen; een schoon lichaam.
 • (Gedeeltelijk) Herstel van normale lichaamssystemen met betrekking tot insulineproductie.
 • Je voelt je weer sterker en energieker.
 • Je hebt een mooi gewichtsverlies bereikt
 • Weer een gezondere lever en alvleesklier
 • Minder behoefte aan insuline-injecties of Westerse medicijnen

(disclaimer: ik ben geen arts en dit is geen medisch advies, raadpleeg je eigen arts voor de Westerse behandeling).

healthiimidetox

de 3 Opties, Welke Past bij Jou?

Afhankelijk van waar jij staat in je Diabetes aandoening is er een “Perspectief op een Vrij en Normaal Leven” programma op maat:

Pre-Diabetisch Diabetes Fase 1 Diabetes Fase 2
Hemoglobine A1c 5.7-6.4 A1c 6.5-7.5 A1c >7.5
Nuchtere bloedsuikerspiegel 100-125 mg/dl 126-200 mg/dl >200 mg/dl.
Speciale kruiden remedie Diabhar ✔️ ✔️ ✔️
Speciale kruiden remedie SugerId ✔️ ✔️ ✔️
Speciale kruiden remedie MetaBoost ✔️ ✔️
Speciale kruiden remedie Bliss ✔️
Speciale kruiden remedie Brainto ✔️
Speciaal detox programma HealthIIMe ✔️ ✔️
Exclusief lidmaatschap in the Diabetes oplossen FB groep ✔️ ✔️ ✔️
30 minuten persoonlijke begeleiding 1 x per maand 1 x per maand 2 x per maand
Programma duur 3 maanden 3 maanden 6 maanden
Groepsgrootte max 12 max 6 max 6
Investering in jouw gezondheid € 397 € 897 € 1997

Voor wie is dit programma geschikt?

Met andere woorden; met wie wil ik werken? Wat verwacht ik van jou?

 • Volledige inzet; je krijgt de resultaten alleen als je er echt voor gaat. En natuurlijk ondersteun ik je voor 100%!
 • Ik verwacht dat je open staat voor Ayurveda, de ‘alternatieve’ medicatie die al 5000 jaar bestaat en in die tijd continue verbeterd is.
 • Sta open voor hulp. We gaan gezamenlijk in een Facebook groep en kunnen elkaar dan steunen, vragen stellen, antwoorden krijgen. Het is bewezen dat met een steunende groep, elke verandering sneller gaat en beter is vol te houden.
 • Wees open en eerlijk in je vorderingen en de problemen waar je tegen aan loopt. Alleen dan kan ik je goed coachen.
 • Enthousiasme, zowel voor jouw eigen transformatie als die van anderen.
 • Als je na de intake eenmaal begint ga je ook door te het klaar is. Er is dan geen refund mogelijk want ik moet ook producten inkopen.

Bonus

 • Gratis deelname aan de maandelijkse Delicious Mung Soup Challenge
 • Voor de programma’s Diabetes Fase 1 & 2, krijg je een 30 minuten gratis consult met mijn mentor, Dr Ronak, een Ayurvedische top arts uit India (die overigens zeer goed Engels spreekt :-))
 • Voor nu: in plaats van in groepen werken, kun je ook kiezen voor 1 op 1. Je hebt dan meer persoonlijke aandacht maar geen support van collega’s. De keus is aan jou. 1 op 1 kost mij natuurlijk meer tijd dan groepen, dus ik behoud mij het recht voor deze bonus te schrappen in de toekomst.
Afvallen zonder honger met Mung soep

Waarom zou je mij geloven?

Dat is een goede vraag. Ik heb zelf geen Diabetes gehad, en toch gaat mij dit enorm aan het hart. Sinds 2009 coach ik mensen met allerlei problemen. En vanaf 2021 ben ik helemaal in de ban van Ayurveda. Ik studeer via de St Elisabeth Universiteit in Zwitserland bij het top Ayurveda bedrijf Ayushakti. De helaas in 2021 overleden meester arts Dr Naram, was onder andere geneesheer van Moeder Theresa en de Dalai Lama. Ik leer nu van zijn vrouw, zijn zoon en de artsen die hij heeft opgeleid. Er is zóveel mogelijk met Ayurveda! En toen ik de consequenties begreep van wat Diabetes voor ellende kan veroorzaken was ik geschokt dat de Ayurveda methodiek nauwelijks bekend is in Nederland. En daar ga ik dus verandering in brengen. Hieronder twee testemonials van mensen die met deze methodiek hun leven aanzienlijk hebben verbeterd!

Jan van der Meulen

Diabetes Succes Verhaal 1: Prakash Bosamia

 • Hij begon onze behandeling in augustus 2019 voor type 2 diabetes. Want ondanks de Westerse behandeling waren zijn suikerwaarden niet onder controle.
 • Hij stopte echter tussentijds. Hij volgde ook het dieet en de levensstijl niet meer. Als gevolg hiervan ging zijn suiker omhoog in maart 2020, toen besloot hij zich weer aan te melden voor de bewezen Ayurveda behandeling.
 • We adviseerden de Healthiime Detox voor hem. Zijn waarden werden beter. Na de behandeling volgde hij het dieet- en levensstijladvies.

Diabetes succes verhaal 2

Verandering van HbA1C van 12,1 naar 6,8 in 3 maanden met de hulp van Detox, kruiden en dieet.