MasterClass Diabetes Aanpak volgens Ayurveda

Als je echt interesse hebt in wat Ayurveda voor je kan doen, volg dan de MasterClass “Diabetes Aanpak Volgens Ayurveda”.

Ayurveda beschouwt 6 gebieden om Diabetes succesvol aan te pakken:

  1. Voeding
  2. Leefstijl
  3. Huis- tuin- en keukenkruiden remedies
  4. Speciale kruiden remedies
  5. Marmaa punten
  6. Detox

 

In deze MasterClass zal ik dieper ingaan op de eerste vier punten. In een Webinar van ongeveer anderhalf uur leg ik je exact uit wat je gewoon zelf thuis kunt doen om nog sneller je Diabetes onder controle te krijgen.

Normaal kost deze MasterClass € 27,- maar omdat jij al actie hebt ondernomen door interesse te tonen gun ik je een korting van € 10 euro. Dus doe ook mee voor €17,-!

Diabetes Succes Verhaal 1: Prakash Bosamia

  • Hij begon onze behandeling in augustus 2019 voor type 2 diabetes. Want ondanks de Westerse behandeling waren zijn suikerwaarden niet onder controle.
  • Hij stopte echter tussentijds. Hij volgde ook het dieet en de levensstijl niet meer. Als gevolg hiervan ging zijn suiker omhoog, zie maart 2020. Toen besloot hij zich weer aan te melden voor de bewezen Ayurveda behandeling.
  • We adviseerden de Healthiime Detox voor hem. Zijn waarden werden beter. Na de behandeling volgde hij het dieet- en levensstijladvies.