Afvallen zonder honger

Doe de 7 dagen Mung soep challenge en val af zonder honger te lijden.

Hoe kun je afvallen zonder honger te lijden?

Bij de meeste afval methoden is het vooral een kwestie van minder eten, koolhydraten tellen enzovoort. Eigenlijk heb je dan altijd het idee dat je wat te kort komt, en vaak uit zich dat in honger hebben. De enige manier om zonder honger af te vallen, is dus zoveel te kunnen eten als je wilt, terwijl je toch afvalt. Een van de beste methoden die daar voor is, is Mung soep, en dan bij voorkeur de 7-dagen Mung Soep Challenge. Je eet dan 7 dagen niks anders, Mung soep voor ontbijt, voor lunch en voor diner, zoveel als je wilt.

Mijn eigen ervaring is dat ik steeds minder nodig had. Ik begon met 1 kom soep in de ochtend, 2 voor lunch, en 3 voor diner. Aan het eind van de week zat ik op 1 – 1 – 1. En ik heb geen enkele dag honger gehad. Er zijn mensen die dit zo lekker vinden, en waar het zo goed werkt, dat ze de challenge op rekken tot een maand of zelfs langer!

Afvallen zonder honger met Mung soep

Overheerlijke Mung Soep

Mung bonen zijn lichter verteerbaar dan andere boonsoorten, terwijl ze juist meer belangrijke voedingsstoffen bevatten. Wanneer je voor een vegetarisch dieet hebt gekozen, is twee maal per week een dahl gerecht voldoende als vleesvervanger. Gezonde voordelen van Mung bonen:

  • voedzaam,
  • met ontgiftende effecten,
  • het helpt om alle 3 de dosha’s (levenselementen) in evenwicht te brengen,
  • het helpt bij het opruimen van Aam (toxiciteit) die na verloop van tijd in het lichaam terecht komt als gevolg van een slecht dieet, gebrek aan lichaamsbeweging en een zittende levensstijl.

Veel van deze ingrediënten kunnen online of in Aziatische / Indiase voedingswinkels worden gekocht.

 

Hoe pakken we afvallen zonder honger aan?

Bij voorkeur doen we dit met een groep. Samen staan we sterker en kunnen we elkaar motiveren. Ik probeer 4 x per jaar zo’n groep te organiseren. Mail me voor de data! jan@powertogrow.nl

De 1e stap is alle ingrediënten in huis halen. Dat valt nog niet altijd mee want de Indiaase producten zijn niet allemaal gemakkelijk in Nederland te vinden. Ik heb best lang moeten zoeken maar heb alles gevonden. je krijgt van mij dan het recept en de plaats waar je het kunt bestellen. We maken een besloten whatsapp of Faceboek groep aan en kunnen aan de slag.

Verdere methoden om kilo's kwijt te raken

Obesitas is een van de grootste problemen in onze huidige samenleving. Het kan leiden tot chronische ziekten zoals een hartaanval, diabetes, hoge bloeddruk, artritis, onvruchtbaarheid en meer. Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een te traag metabolisme ofwel trage stofwisseling, hormonale disbalans, het vasthouden van vocht, of opgeblazen gevoel door te veel lucht vasthouden.

Ayushakti BV uit India timmert al meer dan 35 jaar aan de weg om mensen op natuurlijke wijze te helpen. Ze maken hierbij gebruik van 6 methodieken; voeding, leefregels, thuis remedies, kruiden remedies, Marmaa punten en Detoxen. Hoe meer je van deze zes inzet, des te sneller zal het effect zijn.

Meld je aan!

Wat mooi dat je interesse hebt in deze Mung Soep Challenge, Afvallen zonder honger Lijden!. Vul hieronder je gegevens in en ik hou je op de hoogte. Succes!

Partners