Werkwijze

Power to Grow: voor het leven dat je écht wilt!

Power to Grow begeleidt mensen die op een kruispunt in hun leven staan en toe zijn aan persoonlijke groei en blijvende verandering. Power to Grow helpt mensen snel op weg naar een leven dat ze diep in hun hart écht willen. Door ze hun passies en/of talenten te laten (her)ontdekken. En mogelijke blokkades op te heffen die verandering in de weg staan.

Om concrete stappen naar een ander leven te kunnen zetten moet je eerst drie hoofdvragen beantwoorden:

  1. Wat wil ik?
  2. Wat kan ik?
  3. Wat houdt me tegen?

Ook toe aan verandering? Nieuwsgierig hoe Power to Grow je al binnen enkele sessies kan helpen? Lees dan hier wat het beste persoonlijk dan wel zakelijk bij jou past.

”You will never live life beyond your wildest expectations untilyou first have some wild expectations.”

Visie Power to Grow

Power to Grow begeleidt je snel naar het leven dat je écht wilt!

Toegang tot de eigen wijsheid

Ieder mens weet eigenlijk wel wat hij écht wil en kan. Power to Grow gaat op zoek naar de kern van mensen en geeft ze inzicht in hun innerlijke motivatie en drijfveren. Om hier direct concreet mee aan de slag te gaan en eventuele blokkades die dit tegenhouden op te heffen. Om uiteindelijk meer energie, plezier en voldoening uit je leven te halen (privé en professioneel).

Snel en toch duurzaam

Power to Grow is van mening dat ellenlange sessies en diep graven in het verleden niet nodig zijn om persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Power to Grow kijkt liever direct naar de toekomst. Al na enkele sessies krijgt men inzicht in de eigen wensen, mogelijkheden en de acties die nodig zijn om een einddoel te bereiken. Met als gevolg is een blijvende verandering en een betere toekomst.

Gelijkwaardig en respectvol

Ieder mens is uniek. En ieder mens vraagt zich op een dag af of hij doet wat hij écht graag wil doen. Power to Grow werkt op een enthousiaste en open manier. Als een sparring partner die instrumenten aanreikt om de ‘eigen wijsheid’ te herkennen en erkennen. Dit gebeurt vanzelfsprekend op basis van geduld, gelijkwaardigheid en respect.

Waarom Power to Grow?

  • Met Power to Grow bereik je in slechts enkele sessies een blijvend resultaat/een blijvende verandering in jouw leven.
  • Power to Grow gelooft niet in graven in het verleden, maar kijkt vooruit en werkt liever direct aan betere toekomst.
  • Power to Grow levert maatwerk en stemt het programma af op jou als individu.
  • Power to Grow is ervan overtuigd dat je de sleutel voor jouw ideale leven zelf in handen hebt, maar helpt je hem te vinden én te gebruiken.
  • Jan van der Meulen van Power to Grow heeft de techniek ook zelf toegepast en heeft daarom gelijkwaardigheid en respect hoog in het vaandel staan.

Klik hier en neem de volgende stap naar het leven dat je écht wilt.

Partners