PassieTest, voor het leven dat je verlangt

De PassieTest heeft zelfs in het Oprah Magazine gestaan! Dat geeft al aan dat het niet zomaar iets is. De PassieTest bestaat uit twee individuele sessies en helpt je om snel helder te krijgen wat jouw passies zijn en wat je écht belangrijk vindt in het leven. En dus niet wat anderen denken dat goed voor jou is. Een praktische 7 stappen-techniek geeft je al binnen twee uur inzicht in wat je werkelijk wilt. Volgens een concrete handleiding ga je aan de slag om het leven te leiden dat je echt wilt. Hiermee kun je wat je leert toepassen op je gezondheid, je relaties, je financiën, je woonomgeving, je bijdrage aan de wereld en je werk.

PassieTest Oprah Winfrey

Voor wie is de PassieTest?

De PassieTest is voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn leven. Ga je elke dag met tegenzin naar je werk? Heb je het gevoel dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Dat je meer uit het leven wilt halen, optimaal wilt genieten en je hart wilt volgen? Maar weet je niet hoe? Dan is deze test absoluut iets voor jou. Want om echt iets te kunnen veranderen aan je leven moet je eerst goed weten wat je wilt.

Wat leer je bij de PassieTest?

In 7 stappen leer je dat jouw ideale leven binnen handbereik ligt:

  • (Her)ontdek jouw Top 5 passies, waardoor je weer op het juiste spoor komt en een duidelijk doel voor ogen hebt.
  • Krijg inzicht in jezelf. Over waar je nu staat, hoe je daar gekomen bent en wat je tegenhoudt om de volgende stap te zetten.
  • De 7-stappen techniek laat je zien wat je nu écht wilt in het leven.
  • Leer keuzes maken en selectiever met je aandacht, energie en tijd omgaan.
  • Kom er achter hoe jouw ideale leven eruitziet.
  • Leer de juiste beslissingen nemen om jouw ideale leven ook daadwerkelijk te leven.
  • Ontvang hiermee de sleutel voor een passievol leven.

Wil je begeleid worden door de 1e PassieTest facilitator in Nederland, actief sinds 2009?

Waarom zou je met een gecertificeerd mentor de PassieTest doen wanneer je ook gewoon het boek kan lezen of een workshop kan volgen? Vraag jezelf maar eens af hoe objectief je bent over zaken die jou heel diep raken en wanneer je daarover keuzes moet maken.

  • Daarom is het beter om met een onafhankelijk persoon, getraind in het “wat”, te werken. Door deze begeleiding worden de vragen werkelijk gehoord zodat je uit je hoofd komt en naar je hart gaat luisteren. Onthoud dat Passies uit je hart komen.
  • Als gecertificeerd trainer ben ik niet alleen opgeleid door de bedenkers van dit programma waardoor ik je meer dan uitstekend kan begeleiden, maar ik ben ook vastbesloten je dit proces zo goed bij te brengen dat je het voor de rest van je leven kunt gebruiken en je Passies werkelijk kunt gaan leven.

Voor meer informatie over de Amerikaanse PassionTest website, klik hier.

 

PassieTest certificaat

"Van ongelukkig naar gelukkig.”

Een ongelooflijk grappig, praktisch en toepasbaar boek om geluk terug te vinden wanneer het verloren is gegaan.

Partners