Diabetes verlichten

Heb je geen baat bij de Westerse medicatie of te veel last van de bijwerkingen daarvan?

Of wil je gewoon op natuurlijke wijze genezen en kies je voor kruiden in plaats van chemicaliën?

Of ben jij een Diabetes Pionier? Iemand die andere wegen verkent, bewezen benaderingen probeert en anderen inspireert om hetzelfde te doen?

Kies voor de natuurlijke geneeswijze van Ayurveda, wat zich al meer dan 5000 jaar bewezen heeft en die in die tijd steeds verder is vervolmaakt zodat er nu een sterkt programma staat wat ook jouw leven kan verbeteren!

Ayurveda biedt een weg naar herstel. We maken gebruik van voeding en levensstijlveranderingen, alledaagse kruiden, speciale kruidenremedies, Marma-punten (een soort drukpunten) en vooral een doelgerichte ontgifting van je lichaam.

En raad eens? Ik heb alvast een gratis e-boek gecreëerd over Ayurveda en voeding voor Diabetes, boordevol waardevolle informatie: [Klik hier voor het gratis e-boek]

Diabetes Succes Verhaal 1: Prakash Bosamia

 • Hij begon onze behandeling in augustus 2019 voor type 2 diabetes. Want ondanks de Westerse behandeling waren zijn suikerwaarden niet onder controle.
 • Hij stopte echter tussentijds. Hij volgde ook het dieet en de levensstijl niet meer. Als gevolg hiervan ging zijn suiker in maart 2020 zwaar omhoog. Toen besloot hij zich weer aan te melden voor de bewezen Ayurveda behandeling.
 • We adviseerden de Healthiime Detox voor hem. Zijn waarden werden beter. Na de behandeling volgde hij het dieet- en levensstijladvies.

de 3R Formule, op Natuurlijke Wijze ook de Oorzaak Wegnemen

Hoe gaan we dit aanpakken?

 • Reinig je lichaam (verwijderen van gifstoffen uit je lichaam); Verwijder blokkades, ontstekingen en gifstoffen uit de darmen en intracellulaire cellen door middel van de juiste vorm van detox, zodat de juiste bloedtoevoer de beschadigde organen bereikt en intracellulaire gifstoffen worden opgeruimd.
 • Revitaliseer je lichaam (herstellen van het lichaam naar zijn oorspronkelijke staat); Vitaliseer en breng de normale werking van alle organen, vooral degenen die door de ziekte zijn aangetast, weer in balans door het gebruik van krachtige huismiddeltjes, voeding, veranderingen in levensstijl en marma-drukpunten.
 • Regenereer lijf & ziel (voeden van cellen voor langdurige vitaliteit); Herbouw en vernieuw stapsgewijs met behulp van kruidenformules en therapieën op beschadigd of verzwakt weefsel, waardoor levendige jeugdige gezondheid en langdurige verlichting van chronische gezondheidsproblemen ontstaat.

Welke resultaten kun je verwachten?

 • Binnen 2 tot 3 maanden drastisch lagere niveaus van HbA1c en nuchtere bloedsuikerspiegel.
 • Verwijdering van gifstoffen; een schoon lichaam.
 • (Gedeeltelijk) Herstel van normale lichaamssystemen met betrekking tot insulineproductie.
 • Je voelt je weer sterker en energieker.
 • Je hebt een mooi gewichtsverlies bereikt
 • Weer een gezondere lever en alvleesklier
 • Minder behoefte aan insuline-injecties of Westerse medicijnen

(disclaimer: ik ben geen arts en dit is geen medisch advies, raadpleeg je eigen arts voor de Westerse behandeling).

Voor wie is dit programma geschikt?

Met andere woorden; met wie wil ik werken? Wat verwacht ik van jou?

 • Volledige inzet; je krijgt de resultaten alleen als je er echt voor gaat. En natuurlijk ondersteun ik je voor 100%!
 • Ik verwacht dat je open staat voor Ayurveda, de ‘alternatieve’ medicatie die al 5000 jaar bestaat en in die tijd continue verbeterd is.
 • Sta open voor hulp. We gaan gezamenlijk in een Facebook groep en kunnen elkaar dan steunen, vragen stellen, antwoorden krijgen. Het is bewezen dat met een steunende groep, elke verandering sneller gaat en beter is vol te houden.
 • Wees open en eerlijk in je vorderingen en de problemen waar je tegen aan loopt. Alleen dan kan ik je goed coachen.
 • Enthousiasme, zowel voor jouw eigen transformatie als die van anderen.
 • Als je na de intake eenmaal begint ga je ook door te het klaar is.

Waarom zou je mij geloven?

Dat is een goede vraag. Ik heb zelf geen Diabetes gehad, en toch gaat mij dit enorm aan het hart. Sinds 2009 coach ik mensen met allerlei problemen. En vanaf 2021 ben ik helemaal in de ban van Ayurveda. Ik studeer via de St Elisabeth Universiteit in Zwitserland bij het top Ayurveda bedrijf Ayushakti. De helaas in 2021 overleden meester arts Dr Naram, was onder andere geneesheer van Moeder Theresa en de Dalai Lama. Ik leer nu van zijn vrouw, zijn zoon en de artsen die hij heeft opgeleid. Er is zóveel mogelijk met Ayurveda! En toen ik de consequenties begreep van wat Diabetes voor ellende kan veroorzaken was ik geschokt dat de Ayurveda methodiek nauwelijks bekend is in Nederland. En daar ga ik dus verandering in brengen.

Pankaj Smita Krushna Naram

Diabetes succes verhaal 2

Verandering van HbA1C van 12,1 naar 6,8 in 3 maanden met de hulp van Detox, kruiden en dieet.

Partners