Over Jan van der Meulen

Jan omschrijft zichzelf vaak als een gedreven breekijzer met compassie. Wanneer je vast zit helpt hij je op een vriendelijke betrokken manier jouw muur te doorbreken, door middel van zijn positiviteit, luistervaardigheden en diep begrip van emotionele veranderingen. Dit werkt, wanneer je vast zit in je werk of bedrijf, in je relatie, of wanneer het iets in jezelf is.

Maar dit was niet altijd zo...

Hij zat vast…

Een aantal jaren geleden leidde Jan van der Meulen zelf een redelijk leven. Getrouwd, twee kinderen, een goede baan met een leuk inkomen en huis. Toch was hij niet echt gelukkig. Zijn baan bezorgde hem zo veel stress dat hij zich af vroeg of hij zo de 65 wel zou halen. Hij wist dat er meer was in dit leven, maar niet precies wat. Laat staan hoe hij het voor elkaar moest krijgen.

Op zoek

In zijn zoektocht volgde hij programma’s en opleidingen van de beste coaches ter wereld. Door deze persoonlijke groei heeft bij zijn authentieke zelf en innerlijke vrede teruggevonden. Inmiddels is hij als o.a. gecertificeerd Robbins-Madanes Life Coach, Master Destination Coach en PassieTest & PassieTest voor Business facilitator in 2009 zijn eigen praktijk gestart. Met zijn uitstekende luistervaardigheden en diep begrip van emotionele veranderingen levert hij nu zijn bijdrage om anderen die vast zitten naar een volgende niveau te begeleiden.

Bewust leven

Jan van der Meulen weet precies wat hij wil en creëert heel bewust zijn ideale leven. Hierdoor leert hij dagelijks, geniet hij intens van zijn ervaringen en ontmoet hij boeiende mensen. Hij enthousiasmeert en helpt nu anderen, zowel particulier als bedrijven, waaronder Coca Cola. Als ondernemer heeft hij meerdere inkomensbronnen en kan hij nu bijna helemaal zijn eigen tijd indelen. Kortom, hij doet de dingen die hij écht belangrijk vindt. Anderen helpen en zichzelf kunnen zijn. Want wat is er belangrijker dan dat? Jan wordt ondertussen aanbevolen door meerdere huisartsen.

Maar hij is zeker niet de enige die het zo heeft ervaren. Lees de reacties van mensen die coaching of workshops van Jan van der Meulen volgden: Wat anderen vinden.

Meer over Jan van der Meulen

Lees meer over Jan van der Meulen op LinkedIn en Facebook.

Partners