Power Blog

Hoe red ik mijn relatie? Met deze 3 stappen!

  • Datum: 22 november 2018
  • Auteur: Jan Van der Meulen

Hoe red ik mijn relatie? Mijn relatie werkt niet meer! Hoe red ik mijn huwelijk? Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Laat ik duidelijk zijn; niet elke relatie is te redden! Maar er zijn wel degelijk manieren om er aan te werken en je relatie een goede kans te geven. Sterker nog, er zijn technieken die je relatie tot een mega fantastische relatie maken!

Lees dit artikel

Jezelf op de eerste plaats zetten; 5 redenen

  • Datum: 6 november 2018
  • Auteur: Jan Van der Meulen

Waarom jezelf op de eerste plaats zetten? Ik ben de laatste tijd weer lekker druk geweest met mijn eigen ontwikkeling en de verdere uitbouw van mijn praktijk. En daar viel me eigenlijk iets heel bijzonders op. Veel mensen stellen hun persoonlijke emotionele en mentale gezondheid ondergeschikt aan anderen of allerlei wereldse zaken.

Lees dit artikel

Hoe word je gezond 100 jaar?

  • Datum: 26 september 2018
  • Auteur: Jan Van der Meulen

Hoe wordt je gezond 100 jaar? We willen allemaal wel oud worden, mits we gezond blijven, maar hoe kan dat? De plaatsen in de wereld waar mensen langer en gezonder leven dan ergens anders op de wereld heten Blue Zones. Mensen die in één van deze plaatsen wonen worden gemiddeld 90 of zelfs 100 jaar, in goede gezondheid, zonder medicijnen of invaliditeit. Deze vijf blue...

Lees dit artikel

"Van ongelukkig naar gelukkig."

Een ongelooflijk grappig, praktisch en toepasbaar boek om geluk terug te vinden wanneer het verloren is gegaan.

Partners