Power to Grow biedt meerdere persoonlijke diensten:

Power to Grow biedt individuele én groepsgerichte coaching om te achterhalen wat je nu écht wilt, waar je kwaliteiten liggen en wat je tegenhoudt om jouw ideale leven ook daadwerkelijk te gaan leiden.

Individuele coaching in 4 stappen

1:  Intake-gesprek

Het intake-gesprek voor individuele coaching is heel persoonlijk. In dit gesprek kijken we naar wat jij bereiken wilt en of de technieken die ik beheers hierbij kunnen helpen. Maar vooral ook of wij dat samen kunnen. Of jij met mij wilt werken en ik met jou.

2:  Doelstelling

Als we het erover eens zijn dat we samen verder willen leggen we jouw persoonlijke doelstelling vast. Wat wil je? En wat weerhoudt je ervan om het te bereiken? Of juist waar wil je vanaf komen? Als dat eenmaal helder is kunnen we beginnen.

3:  Coachingtraject

Het coachingtraject  bestaat uit een of meerdere gesprekken. Al dan niet met opdrachten voor thuis tussendoor. De gesprekken duren meestal 1 tot 1,5 uur. Soms wordt het beoogde doel al na een gesprek bereikt. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig. In de afgelopen jaren zijn er gemiddeld 4 sessies nodig geweest om de gewenste doelen te bereiken.

4:  Resultaat

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je krijgt waarvoor je gekomen bent. Oftewel dat het door jou gestelde doel is bereikt. Als dat het geval is zijn we klaar.